Traiteur voor bedrijven

Zoekt u een originele en sfeervolle traiteur voor uw volgende bedrijfsevent? Huur een food truck van Kasserol! Onze food trucks serveren Belgisch/Franse gerechten in een streetfood jasje. Hip, flexibel, vers, ambachtelijk en overheerlijk.

Onze food trucks zijn professioneel uitgerust. Wij kunnen u op elke mogelijke locatie voorzien van heerlijke warme gerechten, gekoelde dranken en zelfs een volwaardige muzikale invulling van uw bedrijfsfeest of evenement.

Onze 2 formules

1. Wij verzorgen de gerechten, dranken en muzikale invulling van uw bedrijfsfeest of event met 1, 2 of meer food- en music trucks. Wij kunnen zelfs een pop-up food truck festival organiseren. U zorgt voor de locatie, wij zorgen voor de rest.

2. Huur onze food trucks voor smaakvolle promoties! Wilt u uw producten en diensten op een originele manier lanceren en uw naamsbekendheid vergroten? Huur onze food trucks voor vakbeurzen en originele productdemonstraties.

Personaliseer uw food truck

Onze food trucks zijn standaard voorzien van het Kasserol logo en de Kasserol kleuren. Indien u dit wenst kunnen wij onze food trucks echter ook snel “wrappen” met uw logo’s, foto’s en kleuren. Ideaal voor uw volgende bedrijfsfeest, beurs of event!

Als u uw logo’s, foto’s en kleuren aanlevert dan maken wij binnen 2 werkdagen een ontwerp voor de wraps (dit zijn grote stickervellen). Na uw akkoord brengen wij de stickervellen op de zijkanten en de achterkant van de food truck aan.