Thursday Truck-up: Tasty Halloween

THURSDAY TRUCK-UP FI

Thursday Truck-up: Tasty Halloween

Donderdag 29 oktober vond de tweede editie van de THURSDAY TRUCK-UP plaats. Terwijl de avond viel genoten onze bezoekers van heerlijke gerechten en ongedwongen beats op een unieke locatie in Antwerpen. De herfst was nog nooit zo cosy!

Wij hadden een kort gesprek met Vincent Verbeeck, Benoit Verbeeck en Tom Van Nuffelen, bezielers van foodtruck Kasserol en mede-organisatoren van de THURSDAY TRUCK-UP. Hoe hebben zij deze tweede THURSDAY TRUCK-UP ervaren?

Heren, voor de mensen die THURSDAY TRUCK-UP nog niet zouden kennen, kunnen jullie het concept nog eens kort omschrijven?

Tom: THURSDAY TRUCK-UP is een culinair after-work concept. Het is een totaalconcept dat draait rond “Beats, Booze en Bites”. Het is een initiatief van 3 bevriende foodtrucks – Nømads, JEAN sur MER en Kasserol – in samenwerking met DJ Truck UNIMOG Sound.

Tijdens een THURSDAY TRUCK-UP genieten bezoekers van heerlijke foodtruck gerechten en dranken, swingende beats en een ongedwongen sfeer op een unieke locatie.

Kortom: THURSDAY TRUCK-UP is een gezellig eet-, drank- en dansfestijn!

THURSDAY TRUCK-UP - Tasty Halloween

Hoe zag de eerste editie van THURSDAY TRUCK-UP er ook weer uit?

Vincent: De eerste editie van THURSDAY TRUCK-UP vond afgelopen zomer plaats in de Scheldebocht in Antwerpen.

Het was toen een prachtige zomeravond. Terwijl de zon onderging genoten ongeveer 500 mensen aan de Schelde van onze Beats, Booze en Bites. Het was een zeer geslaagd after-workfeestje!

Waarin verschilde deze tweede editie van de eerste THURSDAY TRUCK-UP?

Benoit: Het decor voor onze herfsteditie was de Napoleonkaai aan het Eilandje. Met het maanlicht achter het MAS hadden we ook hier weer een prachtige setting. De ideale sfeer voor een Halloween-editie van onze THURSDAY TRUCK-UP.

Vooraf kondigden jullie een ‘groene Halloweensfeer’ aan. Wat moeten we daaronder verstaan?

Tom: Bij Halloween denk je natuurlijk meteen aan pompoenen. Die mochten dan ook niet ontbreken op het feest.

We hebben vooraf zoveel mogelijk grote pompoenen verzameld. Na een avondje uithollen en snijden (dat was op zich al een belevenis), hadden we een mooie reeks ‘scary pumpkins’.

THURSDAY TRUCK-UP - Tasty Halloween

Hebben jullie het Halloweenthema ook doorgetrokken in de gerechten die jullie serveerden?

Benoit: Natuurlijk! Zo serveerden onze foodtrucks onder meer griezelig heerlijke Scary Dogs en herfststoofpotjes met quinoa, rode biet, een krokantje van Ardeense ham en pompoen.

Hoeveel mensen zijn er op dit feest afgekomen?

Vincent: Een duizendtal bezoekers. Ons team is ook heel blij dat we het aantal van de vorige editie hebben verdubbeld!

En natuurlijk hopen we dat de volgende editie bij nog meer after workers in de smaak zal vallen!

Hebben jullie de THURSDAY TRUCK-UP weer dansend afgesloten?

Benoit: Zeer zeker! Rond negen uur zetten we onze eerste danspasjes. Een uur later was de opwarming voorbij en werd er gretig geswingd op de beats van UNIMOG SOUND. Erg handig om zo’n sfeermakers bij het team te hebben!

Om half 12 moesten we helaas stoppen. Misschien maar best ook, want de meeste bezoekers moesten op vrijdag toch gewoon gaan werken.

THURSDAY TRUCK-UP - Tasty Halloween

What’s next? Komt er nog een editie van de THURSDAY TRUCK-UP? Een volgende editie van Kafé Kasserol misschien? Of nog iets anders?

Vincent: We zijn volop bezig met de wintereditie van THURSDAY TRUCK-UP. De Kerstman is al op de hoogte gebracht en de jingle bells zijn besteld. Laat die sneeuw dus maar komen!

Verder zal Kafé Kasserol – ons culinair en cultureel foodtruck festival – in 2016 verschillende steden bezoeken. Spannende vooruitzichten dus!

Is er nog iets dat jullie de lezers willen meegeven?

Tom: Absoluut, 2 dingen eigenlijk…

Eerst en vooral wil ik iedereen van het THURSDAY TRUCK-UP Team bedanken voor de geweldige organisatie, samenwerking en fun: Jean Sur Mer, Nømads, UNIMOG Sound en natuurlijk mijn collega’s bij Kasserol.

Topteam! Het is altijd een plezier om met deze mensen feestjes voor te bereiden.

En wat wilde je nog zeggen?

Tom: Houd onze website en onze Thursday Truck-Up Facebookpagina goed in de gaten voor ons volgende event. Wij hebben de smaak te pakken en onze bezoekers blijkbaar ook. Wordt zeker vervolgd dus!

We kunnen niet wachten!

Bekijk de foto’s

Hieronder vind je een aantal leuke foto’s van onze eerste Thursday Truck-Up aan de Napoleonkaai in Antwerpen.

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven over onze events? Volg onze Facebookpagina en schrijf u hieronder in voor onze gratis nieuwsbrief. Alvast bedankt en graag tot snel!

Geen reactie's

Geef een reactie