Thursday Truck-Up – Beats Bites and Booze

Thursday Truck-Up - Beats Bites Booze aan de Scheldebocht in AntwerpenThursday Truck-Up - Beats Bites Booze aan de Scheldebocht in Antwerpen

Thursday Truck-Up – Beats Bites and Booze

Donderdag 25 juni vond de eerste Thursday Truck-Up plaats, een nieuw concept van Kasserol. In totaal hebben meer dan 400 mensen genoten van heerlijk eten, frisse drankjes en zwoele zomerbeats. En dit alles op een unieke locatie in Antwerpen. Een absoluut succes!

Tom Van Nuffelen, notoir bourgondiër en party animal van Kasserol, vertelt hoe hij de eerste Thursday Truck-Up ervaren heeft.

Tom, vorige week donderdag vond de eerste Thursday Truck-Up plaats. Kun je hier iets meer over vertellen?

Tom: De Thursday Truck-Up is een idee van Kasserol, Nømads, JEAN sur MER en UNIMOG Sound. We speelden al een tijdje met het idee om zelf een culinair festivalletje te organiseren.

Met onze food truck kunnen wij immers overal een pop-up feestje bouwen. We houden van die flexibiliteit, van de gezelligheid en van lekker eten.

Zo is het concept van Thursday Truck-Up ontstaan: een relaxed after-workfestival op een mooie locatie in Antwerpen.

Waar vond de Thursday Truck-Up precies plaats?

Tom: We hebben voor dit event voor de Scheldebocht in Antwerpen gekozen. Dat is een sfeervolle locatie met een prachtig uitzicht. Ideaal om een relaxed after-workevent te organiseren.

Aan de Scheldebocht voel je aan de ene kant de dynamiek van de stad en aan de andere kant een heerlijke rust. Perfect!

Vooral ’s avonds, toen de zon onderging, was het magisch mooi. Opeens kwamen alle smartphones tevoorschijn. Er zijn veel foto’s en selfies genomen (lacht).

Thursday Truck-Up - Kasserol

Hoe heb je de Thursday Truck-Up georganiseerd?

Tom: Dit event was voor ons een try-out. We werken immers aan een totaalconcept voor sfeervolle pop-up feestjes. Dit is handig voor bedrijven, leuk voor ons en lekker voor onze klanten.

Omdat we op deze pop-up feestjes een gevarieerd aanbod willen aanbieden, zitten we gebeiteld met ons fantastisch en kwaliteitsvol team van JEAN sur MER, Nømads, UNIMOG Sound en Kasserol. 

Beats, Bites and Booze aan de Scheldebocht in Antwerpen

Wat is jullie relatie met deze food trucks?

Tom: Jan van Jean sur Mer is onze ‘food truck buddy’. Hij maakt al 5 jaar lang de heerlijkste visgerechten. Een mooie aanvulling op onze Frans-Belgische keuken.

Sander, Kristof en Vincent van Nømads hebben net een food truck opgestart. Met Nømads zullen zij binnenkort haute-dogs serveren. Sander en Kristof hebben ook veel ervaring met het organiseren van festivals en feestjes.

Vincent van UNIMOG SOUND zorgt voor de juiste muzikale omkadering. Op Thursday Truck-Up zorgde hij voor zwoele zomerbeats en een heerlijke ontspannen festivalsfeer.

En binnenkort komt hier nog The Drunken Horse bij, een nieuw initiatief van Kasserol. Momenteel bouwen we een oude paardentrailer om tot een stijlvolle bar met tap.

Met 3 complementaire culinaire trucks, een stijlvolle dranktruck en een sfeervolle muziektruck kunnen we overal voor ‘Beats, Bites and Booze’ zorgen (lacht).

Thursday Truck-Up - Kasserol

Hoeveel mensen waren er uiteindelijk aanwezig?

Tom: We schatten dat er in totaal zo’n 400 mensen gekomen zijn. En zij hebben zich duidelijk geamuseerd: aan het einde van de avond waren bijna al onze gerechten op!

Welke gerechten hebben jullie geserveerd?

Tom: Bij Jean sur Mer kon je kibbelings en een heerlijke verse fish burger kopen. Bij ons kon je een nieuw gerecht proeven: gepaneerde reepjes kip met een fris knolselderslaatje en eigengemaakte mayonaise met chili. Verder hadden wij ook heerlijke steak in de aanbieding.

Klinkt lekker! Zijn er nog gekke, leuke en/of onvoorziene dingen gebeurd?

Tom: Wij vonden het op zich al mooi dat er om 5 uur nog niemand was en dat 3 uur later het hele plein vol stond. Dat was een speciaal moment. De zonsondergang was ook fenomenaal en op het einde begonnen de mensen nog te dansen. Super!

Thursday Truck-Up - Kasserol

Wellicht een overbodige vraag maar: “Ben je een tevreden man?”

Tom: Absoluut! Het was een knaller over de hele lijn. Leuk om te doen. Er komt zeker een vervolg.

Waar kunnen mensen meer informatie vinden over de volgende Thursday Truck-Up?

Tom: Houd vooral onze Facebookpagina in de gaten. Daar vind je alle informatie en daar word je vanzelf uitgenodigd voor onze volgende events.

Top! Wil je nog iets aan de lezers zeggen?

Tom: Jazeker! Schrijf je vooral in op onze Thursday Truck-Up Facebookpagina, kom naar onze volgende Thursday Truck-Up en laat ons zeker weten wanneer jij een leuk feestje wilt organiseren of wanneer je een leuke plaats weet om een volgend pop-up festival te organiseren. Wij zijn zeer benieuwd!

Bedankt voor dit interview Tom. Veel plezier en succes nog met Kasserol, de Thursday Truck-Ups en al jullie andere events.

Bekijk de foto’s

Hieronder vind je een aantal leuke foto’s van onze eerste Thursday Truck-Up aan de Scheldebocht in Antwerpen.

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven over onze events? Volg onze Facebookpagina en schrijf u hieronder in voor onze gratis nieuwsbrief. Alvast bedankt en graag tot snel!

Geen reactie's

Geef een reactie