Over ons

Eigen producten

Wij verbouwen onze eigen aardappelen, groenten en kruiden op 3 percelen naast ons bedrijf in Lier. Verder gebruiken we eieren van onze eigen Mechelse Koekoeken en werken we zoveel mogelijk samen met lokale boeren en bedrijven.

Op deze manier minimaliseren wij onze ecologische voetafdruk en maximaliseren wij de versheid en de kwaliteit van onze gerechten. Wij bereiden al onze gerechten met dagverse producten.

Origineel concept

Onze foodtrucks ademen sfeer en gezelligheid uit en ze zijn professioneel en praktisch ingericht om uw favoriete gerechten op locatie te bereiden.

Met Kasserol haalt u niet zomaar een traiteur in huis. Kasserol biedt flexibiliteit, kwaliteit en gezelligheid. Klik op de knop hieronder voor meer informatie over onze foodtrucks.

Een uniek concept

Kasserol werkt met eigen producten, lokale boeren en professionele food trucks om uw favoriete gerechten op locatie te kunnen bereiden.

Kasserol-Team---Vincent

Vincent Verbeeck

“Als kleine snuiter was ik al gefascineerd door koken. Ik stond vaak met mijn moeder in de keuken. Na het behalen van mijn koksdiploma aan de Hotel- en Toerismeschool Spermalie in Brugge maakte ik van mijn passie mijn beroep. Ik heb veel voldoening wanneer ik anderen zie genieten van mijn gerechten.”

Kasserol-Team---Benoit-Verbeeck

Benoit Verbeeck

“Mijn moeder leerde me vroeg koken. Ik had de microbe meteen te pakken. Met mijn economische achtergrond en ervaring in investeringsprojecten in binnen- en buitenland breng ik de nodige financiële knowhow in het team. Ik ben een ondernemer puur sang en hecht veel belang aan duurzaam ondernemen.”

food-truck-kasserol-maarten

Maarten Gilliams

“Mijn culinaire passie is gegroeid vanuit de Italiaanse keuken van mijn moeder. Zij werkte met eerlijke kwalitietsproducten en deze vind ik terug in de ziel van Kasserol.

Na mijn studies sportmanagement en enkele jaren management van een sportcentrum had ik nood aan een hele nieuwe uitdaging. Die vond ik bij kasserol en het aanstekelijke enthousiasme van Vincent.”

Contacteer ons

Zoekt u een professionele én originele traiteur voor uw feest of evenement? Of wilt u reserveren in onze foodbar voor lunch, diner of brunch?

Openingsuren

van dinsdag tot vrijdag

12:00 - 14:30 lunch

14:30 - 18:00 apéro

18:00 - 21:00 diner

Zaterdag

11:00 – 15:00 brunch

15:00 – 18:00 apéro

18:00 – 21:00 diner