Onze Gerechten

Hieronder vindt u een greep uit ons menu. Dit zijn veel gesmaakte gerechten met een speciale Kasserol toets. Dankzij onze multi-inzetbare keuken en gediplomeerde chef kunnen wij, indien u dit wenst, variatie brengen in de signatuurgerechten of aangepaste gerechten voor u ontwikkelen.

 

Wij passen het menu naargelang de seizoenen, het aanbod van vlees, vis, groenten en kruiden van het moment aan. Hieronder vindt u een aantal van onze gerechten.

Voorgerechten

Artisanale Kaaskroket

1 of 2 stuks

Ambachtelijke kaaskroket gevuld met een mengeling van kwaliteitskazen, vergezeld met een fris slaatje van ’t veld en afgewerkt met bladpeterselie.

Chicken Bites

Volgens huisrecept vers gepaneerde chicken fingers met fris knolselderslaatje en sweet chili mayonaise.

Kasserol Salty Balls

Huis gedraaide Kasserol balletjes op een fris slaatje van ijsbergsla, koolsla en maïs. Afgewerkt met onze Kasserol saus.

Tartaar d’Anvers

Tartaar d’Anvers van Belgisch Wit-blauw rundvlees met schilfers van parmezaan, fijne selder. Afgewerkt met zure rode ajuin, kappertjes en peterseliemayonaise.

Carpaccio van Filet d’Anvers

Carpaccio van Filet d’Anvers op een slaatje van rucola op smaak gebracht met aïloi en balsamicocrème. Afgewerkt met pecannoten, crumble van ossegerookt, koekje van parmezaan en brunoise van Roma tomaten en rode ajuin.

Carpaccio van gerookte kip

Carpaccio van gerookte kip op een slaatje van bladspinazie. Afgewerkt met brunoise van Granny Smith appel, walnoten en een curry-honing-tijmsaus.

Hoofdgerechten

Steak à la minute

Chateaubriand – saignant – op slaatje van rucola met dressing, parmezaan, zongedroogde tomaten, julienne van witloof, geroosterde zonnebloempitjes en mayonaise. Afgewerkt met geroosterde sesam-maanzaad.

Brochettes van Belgisch Kalfsvlees

Brochettes van Belgisch premium kalfsvlees op een schep stoemp van Butternutpompoen met home-made Aïoli, chips van pastinaak en postelein. Afgewerkt met geconcentreerde peterseliemayonaise.

Patat Ostendaise

Opgewerkte aardappelpuree met verse garnalen en bisque van garnalen. Afgewerkt met julienne van stoofprei, fijngesneden bieslook en extra olijfolie van 1e persing.

Kasserol Burger

Home-made hamburger met gesmolten Gouda kaas op bun van oregano-gebroken peper. Krulsla, vleestomaten, gekarameliseerde ajuin, gedroogde ajuin, julienne van witloof en unieke “Kasserolsaus”.

Chicken BBQ Burger

Volgens huisrecept gepaneerde chicken fingers – 3 stuks – tussen bun van pinda en curry. Frisse ijsbergsla, mengeling knolselder, witte kool, rode kool en bieslook, maïs, komkommer slices en een heerlijke zelf gedraaide BBQ mayo.

Stoofvlees Hot Potato Deluxe

In de oven gebakken nicola aardappeltjes met artisanaal stoofvlees. Garnituur van pickles, huisgemaakte mayonaise en appelmoes. Afgewerkt met julienne van witloof en krulpeterselie.

Gerookte Zalm Hot Potato Deluxe

In de oven gebakken nicola aardappeltjes met een mousse van zure room gerookte zalm, bieslook en zeste van citroen. Afgewerkt met fijn gesneden pijpajuin en rode zure ajuin.