Onze CSA boerderij

Biologische boerderij

Benoit is nog steeds een drijvende kracht achter Kasserol. Zo is hij met één van zijn projecten de bezieler achter de biologische boerderij CSA Land van Duwijck. CSA -community supported agriculture- is een nieuwe vorm van landbouwen waarbij u samen met de boer aan een economische, ecologische en sociaal duurzame voedselketen werkt. De boeren bewerken het veld, u komt vervolgens zelf uw groenten, kruiden en kleinfruit oogsten en zodoende geniet u van verse en 100% natuurlijke producten!

 

Ondertussen worden er al een klein tachtig leden met een equivalant van 40 gezinnen voorzien van biologisch, lokaal geteelde groenten en dit willen we opdrijven naar minstens 300 leden. Kasserol kan zo ook genieten van verse biologische groentjes om te verwerken in hun menu dat dan ook steeds seizoensgebonden zal zijn, en dit met het veld maar op een 400m van de bedrijfszetel.

Schrijf je snel in voor volgend jaar!

Contacteer ons

Zoekt u een professionele én originele traiteur voor uw feest of evenement? Of wilt u reserveren in onze foodbar voor lunch, diner of brunch?

Openingsuren

van woensdag tem vrijdag

12:00 - 14:30 lunch

18:00 - 21:00 diner

Zaterdag

11:00 – 15:00 brunch

18:00 – 21:00 diner